New site glitch report

Instead of emailing or messaging the Admins or Mods with technical support questions or comments about the site, we prefer you check here to see if someone else has had the same difficulty or has made the same suggestion. What you're after might have already been posted and addressed here or within the FAQ. If not, please post a detailed description of the problem/suggestion and someone from the HST team will address your needs shortly. If you can't login/post and are unable to reset your password on your own, you may contact us directly.
Post Reply
User avatar
ERIC
Your Humble Host & Forums Administrator
Your Humble Host & Forums Administrator
Posts: 3251
Joined: Fri Oct 28, 2005 9:13 am
Experience: Level 4 Explorer
Location: between the 916 and 661

Re: New site glitch report

Post by ERIC » Mon Mar 16, 2015 7:18 pm

maverick wrote:Running same computer, same info as indicated earlier, cache cleared again, same issue Eric.
Ya, I had your info. Don't have B2's.


New members, please consider giving us an intro!
Follow us on Twitter @HighSierraTopix. Use hashtags #SIERRAPHILE #GotSierra? #GotMountains?
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/HighSierraTopix






User avatar
fishmonger
Topix Fanatic
Posts: 1205
Joined: Fri Jun 13, 2008 10:27 am
Experience: Level 4 Explorer
Location: Madison, WI
Contact:

Re: New site glitch report

Post by fishmonger » Tue Mar 17, 2015 6:37 am

not really a glitch - navigation from HST Topix logo in top right corner from the forum leads to http://highsierratopix.com/wp_test/ with this content:

Nothing Found
Sorry, the post you are looking for is not available. Maybe you want to perform a search?

Replying to thread I also see the buttons starting at Font Color (Brit spelling) to the right of th epage, while B I U through URL are on the left side. IE11 (and no, didn't clear my cache)

User avatar
ERIC
Your Humble Host & Forums Administrator
Your Humble Host & Forums Administrator
Posts: 3251
Joined: Fri Oct 28, 2005 9:13 am
Experience: Level 4 Explorer
Location: between the 916 and 661

Re: New site glitch report

Post by ERIC » Tue Mar 17, 2015 9:19 am

fishmonger wrote:not really a glitch - navigation from HST Topix logo in top right corner from the forum leads to http://highsierratopix.com/wp_test/ with this content:

Nothing Found
Sorry, the post you are looking for is not available. Maybe you want to perform a search?
Thanks. That's an easy fix.
fishmonger wrote:Replying to thread I also see the buttons starting at Font Color (Brit spelling) to the right of th epage, while B I U through URL are on the left side. IE11 (and no, didn't clear my cache)
Brit spellings are common in the parent theme design. That's something else that's likely an easy modification. Misalignment of the formatting buttons in both the post window and PM post window are known and I'm working on a fix.
New members, please consider giving us an intro!
Follow us on Twitter @HighSierraTopix. Use hashtags #SIERRAPHILE #GotSierra? #GotMountains?
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/HighSierraTopix

User avatar
BSquared
Founding Member
Posts: 911
Joined: Tue Nov 01, 2005 3:31 pm
Experience: Level 3 Backpacker
Location: Jericho, VT

Re: New site glitch report

Post by BSquared » Tue Mar 17, 2015 11:23 am

ERIC wrote:Please let me know what operating system, browser and screen resolution you are using so I can address the issue.
BSquared wrote:I'm seeing exactly the same thing as Maverick, and I think it just started to do that. Here's a screen capture of what it looked like:
Mac OS 10.9.5, Firefox 36.0.1, 1280 x 800. The specific [mis] alignment varies a bit with screen resolution, but generally it all looks roughly the same.
—B²

User avatar
ERIC
Your Humble Host & Forums Administrator
Your Humble Host & Forums Administrator
Posts: 3251
Joined: Fri Oct 28, 2005 9:13 am
Experience: Level 4 Explorer
Location: between the 916 and 661

Re: New site glitch report

Post by ERIC » Wed Mar 18, 2015 7:19 pm

Logo link and irritating Pommy spelling of "color" fixed. Post window and BB code alignment issues still on the to do list.
New members, please consider giving us an intro!
Follow us on Twitter @HighSierraTopix. Use hashtags #SIERRAPHILE #GotSierra? #GotMountains?
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/HighSierraTopix

User avatar
frediver
Topix Regular
Posts: 268
Joined: Sat Jan 13, 2007 11:15 pm
Experience: N/A
Location: n.cal

Re: New site glitch report

Post by frediver » Wed Mar 18, 2015 10:54 pm

Cleared my cache, it did not help.
Running FF. resolution damn I don't know, its good not great hows that.
Once I post through the mess my post reads just fine.
www.highsierratopix.com 2015-3-18 22 10 10 - Copy.png
OOP's OS is win7
Now that I am editing my text is starting behind the Gmap4 button.

Thanks

User avatar
rlown
Topix Docent
Posts: 7727
Joined: Thu Oct 25, 2007 5:00 pm
Experience: Level 4 Explorer
Location: Wilton, CA

Re: New site glitch report

Post by rlown » Wed Mar 18, 2015 11:05 pm

OS is important. this shot is from my pc Win 8.1 Screen resolution is found on this pc from a right click on the main screen..

Just an example. Seems the Macs are having the problems lately, but what do i know.
Capture.JPG
For FF, use https://support.mozilla.org/en-US/kb/ho ... efox-cache on how to clear your cache.

User avatar
frediver
Topix Regular
Posts: 268
Joined: Sat Jan 13, 2007 11:15 pm
Experience: N/A
Location: n.cal

Re: New site glitch report

Post by frediver » Wed Mar 18, 2015 11:13 pm

Resolution is same as yours 1366x768
BTW, I cleared cache and cookies, no change.

User avatar
ERIC
Your Humble Host & Forums Administrator
Your Humble Host & Forums Administrator
Posts: 3251
Joined: Fri Oct 28, 2005 9:13 am
Experience: Level 4 Explorer
Location: between the 916 and 661

Re: New site glitch report

Post by ERIC » Thu Mar 19, 2015 6:12 am

Regarding post window:
ERIC wrote:OK, I see it now. Thanks. Think this is only an issue with Firefox. I'll look into it.
ERIC wrote:Misalignment of the formatting buttons in both the post window and PM post window are known and I'm working on a fix.
New members, please consider giving us an intro!
Follow us on Twitter @HighSierraTopix. Use hashtags #SIERRAPHILE #GotSierra? #GotMountains?
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/HighSierraTopix

User avatar
ERIC
Your Humble Host & Forums Administrator
Your Humble Host & Forums Administrator
Posts: 3251
Joined: Fri Oct 28, 2005 9:13 am
Experience: Level 4 Explorer
Location: between the 916 and 661

Re: New site glitch report

Post by ERIC » Thu Mar 19, 2015 6:24 am

If you're experiencing issues that are just too annoying to work around or that are technically preventing you from posting or viewing threads, I do have a temporary work around. In your User Control Panel I've activated the ability for members to change their board style. Under the Board Preferences tab scroll down to My Board Style and switch from Maxthon to SemiGreen. What comes up is the old board design, which has it's own problems but is functional. This is temporary and once the new design is complete this feature will be removed.

Hope this helps!
New members, please consider giving us an intro!
Follow us on Twitter @HighSierraTopix. Use hashtags #SIERRAPHILE #GotSierra? #GotMountains?
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/HighSierraTopix

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest