New site glitch report

Instead of emailing or messaging the Admins or Mods with technical support questions or comments about the site, we prefer you check here to see if someone else has had the same difficulty or has made the same suggestion. What you're after might have already been posted and addressed here or within the FAQ. If not, please post a detailed description of the problem/suggestion and someone from the HST team will address your needs shortly. If you can't login/post and are unable to reset your password on your own, you may contact us directly.
Post Reply
User avatar
frediver
Topix Regular
Posts: 268
Joined: Sat Jan 13, 2007 11:15 pm
Experience: N/A
Location: n.cal

Re: New site glitch report

Post by frediver » Sun Mar 22, 2015 2:13 pm

Just checking, is the display issue I mentioned still
on the to do list?








User avatar
ERIC
Your Humble Host & Forums Administrator
Your Humble Host & Forums Administrator
Posts: 3251
Joined: Fri Oct 28, 2005 9:13 am
Experience: Level 4 Explorer
Location: between the 916 and 661

Re: New site glitch report

Post by ERIC » Sun Mar 22, 2015 3:37 pm

Unfortunately, yes. Unless I post back here that an issue has been resolved it can be assumed that it's still on the to do list.
New members, please consider giving us an intro!
Follow us on Twitter @HighSierraTopix. Use hashtags #SIERRAPHILE #GotSierra? #GotMountains?
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/HighSierraTopix

User avatar
rlown
Topix Docent
Posts: 7724
Joined: Thu Oct 25, 2007 5:00 pm
Experience: Level 4 Explorer
Location: Wilton, CA

Re: New site glitch report

Post by rlown » Mon Mar 23, 2015 5:03 pm

tested out polling? I cant even remember how to do that. don't even see an option for it anymore.

User avatar
ERIC
Your Humble Host & Forums Administrator
Your Humble Host & Forums Administrator
Posts: 3251
Joined: Fri Oct 28, 2005 9:13 am
Experience: Level 4 Explorer
Location: between the 916 and 661

Re: New site glitch report

Post by ERIC » Mon Mar 23, 2015 6:18 pm

rlown wrote:tested out polling? I cant even remember how to do that. don't even see an option for it anymore.
Good call. Just did. Works fine. You create a new thread and the option is under the post area in a tab next to the tab for adding an attachment.
New members, please consider giving us an intro!
Follow us on Twitter @HighSierraTopix. Use hashtags #SIERRAPHILE #GotSierra? #GotMountains?
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/HighSierraTopix

User avatar
fishmonger
Topix Fanatic
Posts: 1205
Joined: Fri Jun 13, 2008 10:27 am
Experience: Level 4 Explorer
Location: Madison, WI
Contact:

Re: New site glitch report

Post by fishmonger » Mon Mar 30, 2015 6:40 am

things are slowing down again - posting a one line reply message timed out, "HST is not responding"

The message was posted, but the forum never reloaded with the new message until I exited the entire site and came back to check. All page loads seem to be slower than just a few days ago as well.

User avatar
fishmonger
Topix Fanatic
Posts: 1205
Joined: Fri Jun 13, 2008 10:27 am
Experience: Level 4 Explorer
Location: Madison, WI
Contact:

Re: New site glitch report

Post by fishmonger » Mon Mar 30, 2015 6:41 am

well, in this thread everything is going snappy - only on the videothon page things are sluggish then. Could be the content and not the forum.

User avatar
ERIC
Your Humble Host & Forums Administrator
Your Humble Host & Forums Administrator
Posts: 3251
Joined: Fri Oct 28, 2005 9:13 am
Experience: Level 4 Explorer
Location: between the 916 and 661

Re: New site glitch report

Post by ERIC » Mon Mar 30, 2015 7:05 am

There haven't been any changes made in about 5 days or so. Probably just the thread content, or the host server going through some temporary maintenence or heavier load period (HST is not currently on a dedicated server).
New members, please consider giving us an intro!
Follow us on Twitter @HighSierraTopix. Use hashtags #SIERRAPHILE #GotSierra? #GotMountains?
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/HighSierraTopix

User avatar
Jimr
Forums Moderator
Forums Moderator
Posts: 1981
Joined: Fri Jul 31, 2009 2:14 pm
Experience: Level 4 Explorer
Location: Redondo Beach

Re: New site glitch report

Post by Jimr » Fri Apr 17, 2015 9:01 am

I'm still having this issue
untitled.JPG
Everything behind the reply text box is inaccessible.
“Posterity! You will never know, how much it cost the present generation, to preserve your Freedom! I hope you will make a good use of it. If you do not, I shall repent in Heaven, that I ever took half the pains to preserve it.”

-John Adams

User avatar
copeg
Founding Member & Forums Administrator
Founding Member & Forums Administrator
Posts: 2065
Joined: Fri Oct 28, 2005 9:25 pm
Experience: Level 4 Explorer
Location: Menlo Park, CA
Contact:

Re: New site glitch report

Post by copeg » Fri Apr 17, 2015 12:28 pm

Jimr wrote:I'm still having this issue
....
Everything behind the reply text box is inaccessible.
Hi Jim (and other Firefox users)
Made some changes. You might have to clear your cache to see them take affect but this appears resolved on my end - let us know if this issue (or any others) still persist.
Greg

User avatar
BSquared
Founding Member
Posts: 911
Joined: Tue Nov 01, 2005 3:31 pm
Experience: Level 3 Backpacker
Location: Jericho, VT

Re: New site glitch report

Post by BSquared » Fri Apr 17, 2015 12:54 pm

Not working here. Typing area is a narrow window to the right of the smilies, and I couldn't even find it for a while ;). I'll send a screen capture if you'd like.
—B²

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests