HST Community      Photo Post Testing Thread

Photo Post Testing Thread | High Sierra Topix  

Photo Post Testing Thread

Topics covering photography and videography of the flora, fauna and landscape of the Sierra Nevada mountains. Show off your talent. Post your photos and videos here!

Re: Photo Post Testing Thread

Postby Bruce B » Sun Jun 12, 2016 10:04 am

I was having problems getting google photos links to work on another post. Only some photos displayed. Others didn't. Trying them out here...

Test Test Test

Image

And another...

Image

One more...

Image

Final image test...

Image



User avatar
Bruce B
Topix Acquainted
 
Posts: 31
Joined: Sat May 07, 2016 10:27 am
Experience: N/A

Re: Photo Post Testing Thread

Postby rlown » Sun Jun 12, 2016 10:05 am

worked.. worked.. worked..
User avatar
rlown
Topix Junkie
 
Posts: 6211
Joined: Thu Oct 25, 2007 4:00 pm
Location: Petaluma, CA
Experience: Level 4 Explorer

Re: Photo Post Testing Thread

Postby Bruce B » Sun Jun 12, 2016 10:10 am

Glad to hear it. I put the photos in an album, shared the album, then copied the link to each photo in the album. It doesn't look like google photos lets you choose sharing permission for individual photos, only entire albums. I didn't put the photos in a shared album the first time. That's probably what caused the problem on the other post.
User avatar
Bruce B
Topix Acquainted
 
Posts: 31
Joined: Sat May 07, 2016 10:27 am
Experience: N/A

Re: Photo Post Testing Thread

Postby BSquared » Sun Jun 12, 2016 12:28 pm

Where's that lovely campsite in the third photo?
—B²
User avatar
BSquared
Founding Member
 
Posts: 879
Joined: Tue Nov 01, 2005 2:31 pm
Location: Jericho, VT
Experience: Level 3 Backpacker

Re: Photo Post Testing Thread

Postby Bruce B » Sun Jun 12, 2016 12:56 pm

That's at Camp Lake on the Meysan Lakes trail from last weekend. I posted a TR in the Backpacking/Hiking/Camping forum yesterday.
User avatar
Bruce B
Topix Acquainted
 
Posts: 31
Joined: Sat May 07, 2016 10:27 am
Experience: N/A

Re: Photo Post Testing Thread

Postby BSquared » Sun Jun 12, 2016 12:58 pm

Ah, right. I noted the TR but didn't read it. Thanks!
—B²
User avatar
BSquared
Founding Member
 
Posts: 879
Joined: Tue Nov 01, 2005 2:31 pm
Location: Jericho, VT
Experience: Level 3 Backpacker

Re: Photo Post Testing Thread

Postby robow8 » Sat Jul 09, 2016 2:17 pm

Image
Last edited by robow8 on Mon Jul 11, 2016 5:36 pm, edited 1 time in total.
User avatar
robow8
Topix Regular
 
Posts: 169
Joined: Wed Nov 13, 2013 4:17 pm
Experience: N/A

Re: Photo Post Testing Thread

Postby ERIC » Sat Jul 09, 2016 4:21 pm

Test image approved! :)
New members, please consider giving us an intro!
Follow us on Twitter @HighSierraTopix. Use hashtags #SIERRAPHILE #GotSierra? #GotMountains?
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/HighSierraTopix
User avatar
ERIC
HS Topix Owner & Forums Administrator
HS Topix Owner & Forums Administrator
 
Posts: 3103
Joined: Fri Oct 28, 2005 8:13 am
Location: between the 916 and 661
Experience: Level 4 Explorer

Re: Photo Post Testing Thread

Postby robow8 » Mon Jul 11, 2016 2:26 pm

ERIC wrote:Test image approved! :)


So why aren't my photos showing up now?
User avatar
robow8
Topix Regular
 
Posts: 169
Joined: Wed Nov 13, 2013 4:17 pm
Experience: N/A

Re: Photo Post Testing Thread

Postby rlown » Wed Jul 13, 2016 1:16 pm

aws permissions problem or cache expiry...

url: https://content-na.drive.amazonaws.com/ ... ewBox=1920

json result message: {
"message": "Nonce '6QEUnxtvLVEdFGvSAUmLZSGvWiPlH4YCDwE66-Gi3yA' doesn't map to object"
}

Me thinks your cache expired the object. Are you running through a service built on AWS or directly with AWS?
User avatar
rlown
Topix Junkie
 
Posts: 6211
Joined: Thu Oct 25, 2007 4:00 pm
Location: Petaluma, CA
Experience: Level 4 Explorer

PreviousNext

Return to High Sierra Photography / Videography



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest