Upcoming Forum Upgrades - Complete

Instead of emailing or messaging the Admins or Mods with technical support questions or comments about the site, we prefer you check here to see if someone else has had the same difficulty or has made the same suggestion. What you're after might have already been posted and addressed here or within the FAQ. If not, please post a detailed description of the problem/suggestion and someone from the HST team will address your needs shortly. If you can't login/post and are unable to reset your password on your own, you may contact us directly.
User avatar
SSSdave
Topix Addict
Posts: 2541
Joined: Thu Nov 17, 2005 11:18 pm
Experience: N/A
Location: Silicon Valley
Contact:

Re: Upcoming Forum Upgrades - Complete

Post by SSSdave » Mon Aug 13, 2018 10:35 am

Was hoping for a thread button addition indicating approval of other's posts. Such a function tends to be actuated much more by an audience versus bothering to create a post saying thank you for your input. And that also helps show how the general membership feels about whatever is posted.








User avatar
copeg
Founding Member & Forums Administrator
Founding Member & Forums Administrator
Posts: 2038
Joined: Fri Oct 28, 2005 9:25 pm
Experience: Level 4 Explorer
Location: Menlo Park, CA
Contact:

Re: Upcoming Forum Upgrades - Complete

Post by copeg » Mon Aug 13, 2018 11:27 am

You're welcome Russ and Tom.
SSSdave wrote:
Mon Aug 13, 2018 10:35 am
Was hoping for a thread button addition indicating approval of other's posts. Such a function tends to be actuated much more by an audience versus bothering to create a post saying thank you for your input. And that also helps show how the general membership feels about whatever is posted.
Dave, understand the desire for this feature but we're taking this one step at a time. This upgrade alone was a multi-version leap forward on the back-end and until some other things get iron'd out, there are no plans to start modifying the default behavior

User avatar
schmalz
Topix Expert
Posts: 489
Joined: Fri May 07, 2010 9:18 am
Experience: Level 4 Explorer
Location: Altadena, CA
Contact:

Re: Upcoming Forum Upgrades - Complete

Post by schmalz » Tue Aug 14, 2018 6:01 pm

Can you provide any info on the tech stack for this page? I'm curious what's running behind the scenes.
http://CaliTrails.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://facebook.com/calitrails" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
rlown
Topix Docent
Posts: 6874
Joined: Thu Oct 25, 2007 5:00 pm
Experience: Level 4 Explorer
Location: Petaluma, CA

Re: Upcoming Forum Upgrades - Complete

Post by rlown » Tue Aug 14, 2018 7:36 pm

youtube videos seem messed up. Doesn't recognize the embedded link.

example: viewtopic.php?f=9&t=8708&p=137643#p137502

User avatar
copeg
Founding Member & Forums Administrator
Founding Member & Forums Administrator
Posts: 2038
Joined: Fri Oct 28, 2005 9:25 pm
Experience: Level 4 Explorer
Location: Menlo Park, CA
Contact:

Re: Upcoming Forum Upgrades - Complete

Post by copeg » Tue Aug 14, 2018 7:54 pm

schmalz wrote:
Tue Aug 14, 2018 6:01 pm
Can you provide any info on the tech stack for this page? I'm curious what's running behind the scenes.
PM sent

User avatar
copeg
Founding Member & Forums Administrator
Founding Member & Forums Administrator
Posts: 2038
Joined: Fri Oct 28, 2005 9:25 pm
Experience: Level 4 Explorer
Location: Menlo Park, CA
Contact:

Re: Upcoming Forum Upgrades - Complete

Post by copeg » Tue Aug 14, 2018 7:55 pm

rlown wrote:
Tue Aug 14, 2018 7:36 pm
youtube videos seem messed up. Doesn't recognize the embedded link.

example: viewtopic.php?f=9&t=8708&p=137643#p137502
Thanks Russ! Will look into it

User avatar
oldranger
Topix Addict
Posts: 2592
Joined: Fri Jan 19, 2007 9:18 pm
Experience: N/A
Location: Bend, Oregon

Re: Upcoming Forum Upgrades - Complete

Post by oldranger » Wed Aug 15, 2018 8:47 pm

Greg, In the middle of writing a trip report and adding pics my page ended up like this:
Window.jpeg
The problem is that I can't figure out how to post?
Mike

Who can't do everything he used to and what he can do takes a hell of a lot longer!

User avatar
copeg
Founding Member & Forums Administrator
Founding Member & Forums Administrator
Posts: 2038
Joined: Fri Oct 28, 2005 9:25 pm
Experience: Level 4 Explorer
Location: Menlo Park, CA
Contact:

Re: Upcoming Forum Upgrades - Complete

Post by copeg » Wed Aug 15, 2018 9:08 pm

oldranger wrote:
Wed Aug 15, 2018 8:47 pm
Greg, In the middle of writing a trip report and adding pics my page ended up like this:
....
The problem is that I can't figure out how to post?
If saved as a draft: when they are listed in your control panel, for each draft there should be an option to view/edit and an option to load. Choose load and the draft should be loaded into the post template in the proper forum.

Looking forward to the tr :nod:

User avatar
oldranger
Topix Addict
Posts: 2592
Joined: Fri Jan 19, 2007 9:18 pm
Experience: N/A
Location: Bend, Oregon

Re: Upcoming Forum Upgrades - Complete

Post by oldranger » Wed Aug 15, 2018 9:35 pm

I hit Load draft and came up with that window. Went to saved drafts and it wasn't there. Then I completely redid the post by saving and pasting the text then downloaded and inserted the photos. When I previewed the draft everything was ok but when I posted the report all but one of the photos were missing and the one was not in the position I placed it.
Mike

Who can't do everything he used to and what he can do takes a hell of a lot longer!

User avatar
copeg
Founding Member & Forums Administrator
Founding Member & Forums Administrator
Posts: 2038
Joined: Fri Oct 28, 2005 9:25 pm
Experience: Level 4 Explorer
Location: Menlo Park, CA
Contact:

Re: Upcoming Forum Upgrades - Complete

Post by copeg » Thu Aug 16, 2018 7:46 am

oldranger wrote:
Wed Aug 15, 2018 9:35 pm
I hit Load draft and came up with that window. Went to saved drafts and it wasn't there. Then I completely redid the post by saving and pasting the text then downloaded and inserted the photos. When I previewed the draft everything was ok but when I posted the report all but one of the photos were missing and the one was not in the position I placed it.
Crud, sorry to hear about the problems. Will look into this further. I presume you are still having issues? Until I get better clarity on the issue the only recommendation I have is what it seems you've already tried (redo from scratch, re-uploading the attachments if you have them)....

edit: we're you saving the draft with attachments? Attachments aren't saved with drafts - they need to be uploaded during posting time or they will be lost.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest